Thursday, 25 December 2014

The Guardian & Testimoni ~ Proved & Highly Recomended !


The Guardian
*1 set 1 BLUE + 1 ORANGE
RM 90
inc postage

*Supply for 1 month


WAJIB baca doa diatas sebelum makan The Guardian!

Testimoni The Guardian





NAK LIHAT TESTIMONI YANG LAIN?
KLIK SINI

Supplement yang bertindak untuk kill 99.9% of germ dalam badan kita.
Permasalahan yang mengakibatkan resdung and jerawat dan lain2 ia disebabkan oleh bakteria yang still active dalam badan.

PERHATIAN!

Jika anda sudah beli dan berkesan ingatlah yang buat anda dapat selesaikan masalah bukanlah produk tetapi Allah yang buat kita jumpa dengan produk ini dan jadikan produk ini adalah penawar bagi perantaraan DIA dan kita, saya tak mahu AKIDAH anda selerak, dengan asyik memuji produk yg mana kita sedia tahu beribu mulut-mulut yang suka cakap :

- " produk tu hebat, produk ini hebat "

- " Produk ini memang merubah penampilan saya"

- " Sebab produk tu la saya semakin bla bla "

" Ingatlah yang menjadikan dan yang menyebabkan ialah Allah, dan bukanlah memuji pada produk tu. Mempercayai produk, ubat-ubatan yg boleh ubah kesihatan kita ia sudah bermakna kita SYIRIK kepada Allah.... "

Pengakuan dari saya sediri yakni orang yang pertama menjadi testimoni The Guardian, saya dari umur belasan tahun got problem pasal jerawat yang tak henti naik, dah pun berusaha guna macam-macam produk tapi result mengencewakan, and then masa nak get married, saya rasa perlu buat sesuatu, lalu saya pergi jumpa pakar dari luar negara, doc beri saya 1 supplement berteknologi tinggi yg di reka khas utuk kill acne, Allahu Allah ini semua kuasa Allah temukan jalannya yang selama ni saya cari, saya ambil 2 bulan result subahanallah, masuk 3 bulan clean wajah, parut pudar hari ke hari, jerawat tak naik dah. Wajah mula di tegur oleh isteri sendiri dan saudara mara. sampai hari ini saya dah stop pengambilannya sbb jerawat dah clean dari dalam dan tak keluar lagi. Jadi sesiapa yg beli then dah sihat, sila stop, saya bukan nak business sangat tapi saya nak share kejayaan ini dengan kamu semua, sebab saya dah lalui kesukaran bab jerawat keluar tak mahu stop ni... 

Miracle

The Guardian ialah produk yang menghapuskan kedegilan bakteria penyebab kulit dan jerawat yang mana merawat dari dalam TANPA mengunakan satu KRIM di WAJAH , ia amat berkesan untuk membantu menghilangkan jerawat, parut jerawat, kecacatan dan putih / bintik hitam. Produk ini membantu anda dari dalam ke luar, jadi ia meningkatkan dan memberi manfaat kepada kulit anda dalam jangka masa panjang.

The Guardian?

The Guardian adalah makanan tambahan semula jadi yang telah ditunjukkan dalam ujian klinikal untuk membantu mengurangkan bilangan dan keterukan jerawat, jerawat dan kecacatan.

The Guardian bertindak dalam dua cara. 

1. Ia menghalang pertumbuhan Propionibacterium yang hadir pada kulit yang paling banyak untuk jerawat dan dengan itu mengurangkan bilangan tempat baru terbentuk.
2. Ciri-ciri anti radang yang bermakna bahawa saiz tempat dikurangkan dan menyembuhkan kecacatan lebih cepat menyebabkan kulit yang licin.

Penyelesaian kejayaan bagi kulit jerawat - proned
Jerawat yang jelas dan membaiki sel-sel kulit yang rosak dengan The Guardian. Ia adalah formula kejayaan yang diperolehi 100% untuk menghapuskan bakteria, mengurangkan sebum dan keradangan dan pembaikan sel-sel kulit yang rosak disebabkan oleh jerawat.

Kebaikan The Guardian
Menyembuhkan dan Mengurangkan;

  • Jerawat 
  • Bintik hitam
  • Whiteheads
  • Kemerahan dari Keradangan
  • Kecacatan
  • Kulit berminyak
  • Parut jerawat
  • Bakteria

Lain-lain kesan yang baik;
  • Membaiki sel-sel 
  • Bantuan rosak oleh cacat cela
  • Menggalakkan kesihatan dalaman dan kecantikan luar

Kelebihan The Guardian adalah berfungsi sebagai:
  • Anti oksidan kuat yang melindungi kulit dari pengaruh negatif luar seperti matahari, perubahan cuaca, asap rokok dll
  • Merangsang pembentukan kolagen kulit yang akan menjaga kekenyalan, kelenturan serta kehalusan kulit (anti-aging & anti-wrinkle)
  • Mencerahkan kulit tanpa kesan sampingan. Dengan vitamin C kulit lebih cerah secara semulajadi
  • Menyimpan air (water holder) & membuat kulit sentiasa lembap
  • Sifatnya yang merangsang pembentukkan kolagen dibawah kulit, Serum vitamin C Double Stemcell sangat baik dipakai oleh orang yang sangat tebal di kulit
  • Melambatkan pembentukkan garis-garis halus wajah
  • Mencegah luka jerawat & menutupnya rapat
  • Mencegah kesan buruk sinar UV matahari pada kulit
  • Pemakaian secara berterusan akan memperlihatkan kesan ketara kulit wajah SEMAKIN MUDA & BERSERI-SERI!!

NOTIS

Produk ini dibungkus dengan botol yang di seal kemas, ia nasihat dari doktor bagi memelihara tablet yang berkualiti tinggi. Haruslah di tutup rapat setelah habis buka.

Pregnant mummy is not allowed

Cara Pengambilan

  • Ia mudah dengan pengambilan masa yang sama
  • Pemilihan masa adalah mengikut keselesaan anda untuk makan semula pada masa yang seterusnya yakni masa yang sama kamu ambil di permulaan waktu
  • contoh jika anda mula makan jam 9 malam, esok juga kena makan pada jam 9 malam

OREN | 1 biji pagi & 1 biji mlm
BIRU | 1 biji mlm sahaja

GOOD NEWS

  • Boleh STOP makan produk ini bila semua dah sembuh, save money tak payah dah amalkan sampai bila-bila
  • Produk botol oren tu ada fact COLLAGEN

Botol oren ada collagen inside.. bertindak utk anti penuaan dan renewing kulit kita.. dia juga utk hilang kesan parut... botol biru akan bertindak utk killl all the bacteria dalam badan kita yang selalu menyebabkan jerawat dan kotoran dalaman yang lain.. jadi problem sebelum ni tak hilang jerawat dan sakit lain sebab dalam badan ada bakteria, pencuci muka tak dapat membantu hingga ke dalam.. dengan set supplement ni ia akan renew inside, In Shaa Allah outside become beauty..




Masyaallah Collagen Soap
RM 50 
Inc postage

Collagen Soap mampu bertahan hingga 3 hingga ke 4 bulan penggunaan!

Kelebihan Masyaallah Collagen Soap
Memudarkan parut, jeragat, pencerahan pada kulit adalah yang utama sebab ia dicipta khas tinggi dengan Collagen, anti penuaan dan kulit tak nampak kusam.

NOTE PENTING

Sebelum ambil, baca Bismillah, kena yakin Allah lah tempat kami sembah dan tempat kami mohon pertolongan, dan selawat kat nabi 3 kali dan ambillah dengan penuh keyakinan tinggi pada Allah s.w.t...

Jom Order..
WHATSAPP/TELEGRAM 012-2220045
EMAIL qmaeshop@yahoo.com

Radiance Signature Whitening and Glowing Series


Radiance Signature 
20 ml x 20 sachets
RM 180.00 (Sem) / RM 190.00 (Sabah/Sarawak)
PROMO RM 170.00 (Sem) / RM 180.00 (Sabah/Sarawak)

Supplement ini adalah supplement yang diformulakan sebagai supplement terbaik No. 1 Asia kerana bertindak secara semulajadi dengan menggunakan bahan collagen mahal serta berkualiti tinggi & diformulakan dengan kandungan collagen yang tinggi. Kesan yang dapat dilihat SEAWAL 3 hari bergantung kepada faktor genetik dan hormon badan pengguna Radiance Signature.  Packing yang cukup ekslusif ini memberi keyakinan kepada pengguna bahawa Radiance Collagen ini cukup istimewa & berkualiti tinggi.

Radiance Signature memberi banyak manfaat kepada bukan sahaja kulit wajah tetapi untuk seluruh tubuh badan merangkumi kesihatan dalaman kerana kandungannya juga mengandungi makanan sunnah seperti kurma, madu dan delima.  Proses pembuatannya yang berunsurkan islamik dapat membantu memberikan aura positif kepada bahan-bahan didalamnya lantas In Shaa Allah dapat memberi kesan positif kepada pengguna.

Kecantikan:
  1. Mencerah dan menggebukan kulit seluruh badan.
  2. Memberikan kulit yang cantik dan sihat.
  3. Menjadikan kulit glowing secara natural.
  4. Menghilangkan kulit kusam & tidak bermaya.
  5. Anti Penuaan dan menjadikan wajah kelihatan muda.
  6. Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit.
  7. Menghilangkan sel kulit mati.
  8. Mengecutkan dan menghilangkan jerawat.
  9. Menghilangkan jeragat.
  10. Memudarkan dan menghilangkan parut jerawat.
  11. Menghilangkan kesan lebam di bawah mata.
  12. Meningkatkan kandungan kolagen dalam badan.
  13. Mengecilkan pori-pori.


Kesihatan:

  1. Anti kanser.
  2. Menstabilkan tekanan darah.
  3. Menstabilkan hormon lelaki dan wanita.
  4. Merawat ekzema.
  5. Merawat imsonia.
  6. Merawat resdung.
  7. Merawat penyakit kencing manis.
  8. Merawat dan mencegah kanser payudara.
  9. Merawat dan mencuci buah pinggang.
  10. Meningkatkan sistem imunisasi dalam badan.
  11. Bertindak sebagai Anti-Body.
  12. Memberikan tenaga serta merta.
  13. Memberikan tidur yang nyenyak.
  14. Merawat keputihan pada alat sulit wanita.
  15. Menegang dan menganjalkan payudara.
  16. Merapatkan alat sulit wanita yang longgar.
  17. Merawat rambut gugur dan tidak bermaya.
  18. Melawaskan pembuangan.
  19. Meningkatkan daya ingatan.
  20. Serta mempunyai 1001 khasiat lain.

Bentuk Badan Yang IDEAL

  1. Mengawal berat badan.
  2. Membuang toksin dalam badan.
  3. Meningkatkan kadar metabolisme badan.
  4. Memberikan rasa kenyang.
  5. Mengawal nafsu makan.

Radiance Signature™ juga..

  1. Mengandungi pemakanan sunnah seperti kurma, madu dan delima.
  2. Dalam bentuk sachet yang mudah dibawa. (boleh letak dalam bag :))
  3. Boleh diminum oleh ibu yang mengandung, dalam pantang dan menyusu.
  4. Sesuai untuk mereka yang mengidap diabetis dan kencing manis.
  5. Mengandungi ramuan dan kandungi aktif.
  6. 100% natural base.
  7. Tanpa Sapuan.
  8. Tanpa Bahan Terlarang.
  9. 100% Natural Base.

Produk berstatus GMP
Mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia - KKM
Mendapat Kelulusan HALAL
Produk Selamat & Berkesan

Maklumat Saiz Per Hidangan :

► 1 Kotak mengandungi 20 sachet
► 1 sachet 20ml


Cara Pemakanan:

► Hanya koyak dan minum.
► Hanya perlukan 1-2 sachet 1 hari untuk kesan dan rawatan terbaik.
► 1 sachet di waktu malam sebelum tidur.

Kesan Terbaik:

► 1 sachet pada waktu malam sebelum tidur.
► 1 sachet pada waktu pagi sebelum breakfast


Nota:

. Untuk kesan yang cepat dan optimum dinasihatkan tidak mengambil kafein & alkohol.
. Minum air yang banyak.


Proses:

1. Merawat dalaman badan terlebih dahulu sekirannya dalaman badan mempunyai masalah.
2. Merawat dan menggantikan sel kulit mati.
3. Menambah kandungan kolagen dalam badan.
4. Menjadikan kulit cerah dan gebu secara sekata.
* Perubahan setiap orang berbeza.
* Kesan cepat atau lambat bergantung kepada genetik & hormon individu.

Jom Order..
WHATSAPP/TELEGRAM 012-2220045
EMAIL qmaeshop@yahoo.com

Sunday, 14 December 2014

36 pcs Play Mat Angka dan Abjad


- harga rm150 
- harga asal rm220, beli di ToyRus
- baru guna 1x sahaja
- condition 9.9/10
- Nak jual dengan kadar segera sebab tak ada ruang yang luas
- COD di Pasir Gudang

Bruin Foam 36 Piece Alphabet and Number Mat

Fantastic learning fun for kids! This soft, foam mat includes letters A-Z and
number 0-9 so children can familiarise themselves with numbers and the
alphabet on a large scale! Suitable for indoor and outdoor use. 

Jom Order..
WHATSAPP/TELEGRAM 012-2220045
EMAIL qmaeshop@yahoo.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Designed by Alieff Artwork