Saturday, 10 December 2011

Contest Skin Care & Health Care by Qma






Rasa terpanggil untuk adakan contest.. Contest yang pertama daripada saya.
Walaupun follower saya belum ramai, saya tetap nak adakan contest nie..
At least kita boleh share pengalaman tentang produk2 yang kita guna seharian kan..
Sharing is Caring.. :D

Syarat-syarat

1) Mestilah mempunyai blog dan follow blog saya nie 
(bagi memudahkan anda tahu siapa pemenang)

2) Buat 1 entri yang bertajuk "Contest Skin Care & Health Care by Qma

3) Letak banner contest nie kat entri anda dan link back pada entri nie

4) Nyatakan produk-produk wajah dan supplement yang anda gunakan untuk menjaga kecantikan dan juga kesihatan.. Cerita lah kelebihan produk2 tu pada pendapat anda @ berdasarkan pengalaman anda sendiri
(cth: anda guna produk Mary Kay, Body Shop utk skin care dan amik supplement Shaklee, VCO utk kulit & juga kesihatan)

5) Sertakan gambar wajah terkini anda @ *gambar sebelum dan selepas menggunakan produk2 yang anda ambil *optional - jika sertakan lebih baik sebagai bukti keberkesanan produk tersebut

6) Sertakan gambar produk-produk tersebut

7) Tag 2 rakan anda dan pastikan mereka tahu yang mereka ditag
tak nak pun xper.. kalo buat lagi bagus, invite mereka join contest nie ramai2 ;D

8) Dah siap, tinggalkan URL entri anda kat entri nie yer..

9) Pemenang akan diadili berdasarkan entri yang menarik


Contest berlangsung dari 9/11/2011 - 9/12/2011

Hadiah 


1) Hanya seorang sahaja yang akan memenangi contest nie

2) Pemenang akan diumumkan selewat2nya pada 14/12/2011

3) Hadiahnya adalah sekotak VCO Softgel Catalyst 
wah, beruntunglah kalo uollss dapat hadiah vco softgel nie.. 

Jadi, jangan lepaskan peluang nie keyh.. ;D
Jika kurang 10 penyertaan, automatik contest nie akan terbatal..
Senarai peserta KLIK SINI


43 comel dah comment:

Cik Purple Pinkypuff on November 10, 2011 10:46 am said...

cp nak join.. tp cp takde guna produk2 tu la sis.. dia nak produk ape eh?

QmaRidh on November 10, 2011 11:17 am said...

@Cik Purple Pinkypuff
produk ape2 jer yg sis guna untk wajah mcm mary kay ke, safi ker.. ape2 jer.. pastu kalo ade amik pape supplement, leh la citer amik suplmt ape.. yg penting merangkumi kecantikan & kesihatan.. :D

NURUL QURATTUL AINI =Ɖ on November 10, 2011 3:29 pm said...

thanks invited Aini..
insyallah Aini akan join.

QmaRidh on November 10, 2011 3:42 pm said...

@NURUL QURATTUL AINI =Ɖ
welcome.. jom join ramai2.. :)

eira eixora on November 10, 2011 10:14 pm said...

tq for inviting. macam menarik dan mahu join, mahu amik gambar dulu

QmaRidh on November 11, 2011 9:54 am said...

@eira eixora
orite.. join ramai2.. saya tunggu penyertaan sehingga 9 Dec 2011.. sebulan drp skrg.. :)

Sharifah syazee on November 11, 2011 10:53 am said...

insya-Allah kalu sempat ya ;D

ieyka_Nz on November 11, 2011 11:59 am said...

nak join jugak..nanti buat entry..tunggu free :)

Aisya on November 11, 2011 12:57 pm said...

teringin nak pkai VCO softgel catalyst ni.

nnt free kite join eh? :)

tp harapan tu mcm tipis je kn. hikhik

kaklong on November 11, 2011 1:08 pm said...

nak join,tapi byk sangat lah syarat2nya...huhuhu!!

QmaRidh on November 11, 2011 1:10 pm said...

@Aisya
apa2 pun, wat entri dlu keyh.. ramai panel pengadil nnt. hehe. jgn risau, kalo ada rezeki x kemana :)

QmaRidh on November 11, 2011 1:13 pm said...

@kaklong
nak seribu daya keyh.. hehehe... bukan senang org nak bg hadiah VCO tu.. lg2 produk tu tgh HOT skrg..

Puanbee2 on November 11, 2011 4:01 pm said...

shaklee , mary kay , vco semua sy guna heehee

..mem0ir Qaira.. on November 12, 2011 4:15 pm said...

dah join qma :)

NzA on November 12, 2011 4:30 pm said...

xkisah produk apa ek????

QmaRidh on November 12, 2011 4:37 pm said...

@..mem0ir Qaira..
org pertama join! tinggalkan URL mcm nie ye.. http://teacher-qaira.blogspot.com/2011/11/contest-skin-care-health-care-by-qma.html :)

QmaRidh on November 12, 2011 4:39 pm said...

@NzA
x semestinya produk yang sy dah nyatakan jer leh join contest nie.. saya bukan pilih pemenang berdasarkan produk 'mahal'.. tp berdasarkan entri yg menarik.. :)

gud luck to uollssss :D

..mem0ir Qaira.. on November 12, 2011 4:43 pm said...

ok..thanx qma..
ni url dia..
http://teacher-qaira.blogspot.com/2011/11/contest-skin-care-health-care-by-qma.html

Nurhafizah Mohd Noor on November 14, 2011 10:27 pm said...

nk join tp sy xpkai pape produk . hehe .

Jones on November 15, 2011 10:16 am said...

teruna mcm sy ni bleh join gak ke?ahaks

hazanis on November 16, 2011 2:29 pm said...

menarik...=)

ieyka_Nz on November 16, 2011 9:01 pm said...

ika join :')
http://ieykanz.blogspot.com/2011/11/contest-skin-care-health-care-by-qma.html

Gadish Lollipop on November 17, 2011 1:06 pm said...

http://gadishlollipopinwonderland.blogspot.com/2011/11/contest-skin-care-health-care-by-qma.html

Aisya on November 17, 2011 1:27 pm said...

kite join !! :)

http://miss-aisya.blogspot.com/2011/11/contest-skin-care-health-care-by-qma.html

Santri T.P.I.N.I on November 17, 2011 2:14 pm said...

teringin juga nak join tapi keadaan sibuk sedikit...cuma dapat komen dan bw jer...

♥ AMOYELLA on November 17, 2011 8:11 pm said...

join ur contest !

http://amoyella.blogspot.com/2011/11/contest-skincare-and-health-by-qma.html

Azhafizah[フィザ] on November 18, 2011 6:30 pm said...

gudluck semua yang join ^__^

♥ AMOYELLA on November 18, 2011 7:41 pm said...

pic updated ! hehe

http://amoyella.blogspot.com/2011/11/contest-skincare-and-health-by-qma.html

Aisya on November 19, 2011 8:42 pm said...

kite dah join ! cbe tgk ade tak ? hehe :)

Stacy Hanza on November 23, 2011 10:29 pm said...

saya nak join..wait aa wait aa..

mercury_gurl on November 27, 2011 1:52 am said...

hye qma..ana join..support your contest anyway..

http://writtenbymercury.blogspot.com/2011/11/contest-skin-care-health-care-by-qma.html

cheq sue dieyha on November 29, 2011 10:04 am said...

nak join tp kulit x cantik ler sbb blm jumpa produk g sesuai lg(- -)

P A U L I N E on November 29, 2011 1:31 pm said...

product pilihan student.. hahaha.. dah join!! ^^


http://pigupingu.blogspot.com/2011/11/contest-skin-care-health-care-by-qma.html


murah jer.. =)

chekgu kechik on November 29, 2011 1:53 pm said...

menariknye contest nie..

InsyaALLAH, kalau sempat ck join ye..:)

cikgu ainura on November 29, 2011 3:30 pm said...

kak..
saya dah join..

http://cikguainura.blogspot.com/2011/11/contest-skin-care-health-care-by-qma.html

Ady Shakeyna on November 29, 2011 9:57 pm said...

Hi dear, interesting... tp i x leh join da contest sbb i x guna sebarang kosmetik yg trkenal... wish u all best of luck...

DiDiE eLa on November 29, 2011 11:42 pm said...

didie join..

http://nshuhailahz.blogspot.com/2011/11/contest-skin-care-health-care-by-qma.html

cik puan muda umi on November 30, 2011 9:02 pm said...

alaa nk join tapi xpakai pape produk pown,dh dekat 2taun..huhu

Fiena + Qiena on December 01, 2011 1:21 am said...

saja join :D

http://mykawaaiiionlinediary.blogspot.com/2011/11/contest-skin-care-health-care-by-qma.html

El-Janna on December 01, 2011 6:25 pm said...

ala.. nak join tapi saya pki produk murah je tau:(

hazanis on December 03, 2011 5:49 pm said...

salam sis...

saya join contest nie..=)

http://hazanis.blogspot.com/2011/12/contest-skin-care-health-care-by-qma.html

::CIK LYNN:: on December 05, 2011 12:49 am said...

salam...

cik lynn join...mintak2 rezeki murah menang VCO tu...hehe

http://lynnlinda.blogspot.com/2011/12/contest-skin-care-health-care-by-qma.html

kakyong on December 11, 2011 1:13 pm said...

terima kasih kerana menjemput..

btw, gud luck utk semua..

kakyong guna sabun susu kambing jer..

& not possible for me utk tempek gamabr in blog.. sorry ya.. gud luck utk semua..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Designed by Alieff Artwork