Saturday, 24 March 2012

EX Radiance Activator

EX Radiance Activator
Harga : RM 130 (20 sachets)

Mencipta dan memberi seri cahaya kulitmu

Produk minuman kecantikan pertama yang diformulasikan untuk menaikkan seri kulit. EX Radiance Activator merupakan jawapan bagi mereka yang mendambakan seri kulit yang cerah sekata, bersinar sihat yang mampu memukau setiap mata memandang. Bukan itu sahaja, malahan EX Radiance Activator mampu mencerahkan kulit, parut, pigmentasi, sunburn, menghalang pengeluaran melanin (sel kulit gelap) yang berlebihan dan menyekatakan warna kulit. Selain dapat mengurangkan garis halus, kedutan, menegangkan kulit dan mengembalikan keremajaan dan keanjalan kulit.

Kandungan:
Protein IllumiCel Complex
Menghalang pemurungan sel kulit berlaku dengan memberikan setiap satunya nutrisi yang diperlukan seterusnya membuatkannya bercahaya dan sihat. Memberikannya traslucensi dari semua lapisan kulit, membalikkan setiap sinar cahaya sehinggakan kulit kelihatan seakan bercahaya dari dalam. Spektrum cahaya bukan sahaja dibalikkan dari permukaan kulit, tetapi juga dari dalam kulit.

Protein Fruitrix Nutrients
Menyegarkan kulit dan membekalkan kulit dengan nutrisi buah-buahan semulajadi yang terbaik, meghalang radikal bebas menyerang kulit, memperbaiki jaringan kulit yang rosak, sehingga kulit tampak licin, muda dan bebas dari sebarang masalah.

Kedua protein diadun dalam serbuk yang mudah larut serta partikel halus senang diserap oleh badan, seterusnya dihantar kebahagian dalam kulit yang memberikan hasil dramatik dalam masa yang pantas.

Cara pemakanan:
Sekali sehari, diminum sebelum tidur atau selepas sarapan, untuk hasil yang cepat, minum dua kali sehari selepas sarapan dan sebelum tidur.

Masukkan serbuk minuman kecantikan EX Radiance Activator kedalam segelas air sejuk (atau suhu bilik) dan kacau. Minum serta merta. Jangan guna air panas.

Berapa lama untuk melihat hasil:
Hasil boleh dilihat dalam 2 minggu (jika diminum 2 kali sehari, hasil dalam seminggu)

 

Bagaimana EX-RA bertindak pada kulit?
  1. Sebelum penggunaan EX-RA kulit jelas kusam, gelap, tidak berseri dan tona kulit tidak sekata
  2. Protein IllumiCel Complex menyekat pengeluaran Melanin dan seterusnya membersihkan sisa-sisa partikel Melanin pada setiap satu sel kulit
  3. Protein Fruitrix Nutrients dalam masa yang sama memberikan segala nutrisi sel kulit sehingga sel kulit bersih, cerah dan bercahaya. Masalah kulit diselesaikan dari lapisan dalam kulit kusam dan warna tidak sekata beransur hilang
  4. Selepas seminggu penggunaan kulit jelas bersih dan cerah sekata hasil tindakan Protein IllumiCel Complex. Kulit ternyata lebih bercahaya dan berseri, spektrum cahaya bukan sahaja dipantulkan pada permukaan kulit, malahan dipantulkan dari dalam lapisan kulit dengan bantuan Protein IllumiCel Complex. Pastinya kulit kini tampak lebih berseri-seri, ibarat cahaya dari dalam.


FAQ

Adakah Halal dan selamat?
Halal. Hanya asas tumbuhan digunakan dalam kandungan minuman kecantikan EX Radiance Activvator ini. Tiada sumber haiwan. Selamat dan tiada kesan sampingan.

Sesuai untuk siapa?
Sesuai untuk semua jenis kulit, wanita dan lelaki berusia 16 tahun keatas.

Ada pantang?
Tiada pantang, boleh diambil bersama produk lain. Boleh diminum semasa haid.

Cara pemakanan?
Sekali sehari, diminum selepas sarapan atau sebelum tidur, untuk hasil yang cepat, minum 2 kali sehari selepas sarapan dan sebelum tidur.

Berapa lama untuk melihat hasil?
Hasil boleh dilihat dalam 2 minggu (jika diminum 2 kali sehari, maka hasil dalam seminggu)

Apakan khasiat EX Radiance Activator?
1. Memberikan dan menaikkan seri seluruh kulit melalui teknologi pritein IllumiCel Complex.
2. Mencerahkan kulit, mengurangkan kesan parut.
3. Menghalang radikal bebas dan melambatkan penuaan kulit, badan, rambut dan kuku.
4. Menyegarkan dan menegangkan kulit.
5. Mengecilkan pori, menghalang pengeluaran sebum dan menghalang jerawat.
6. Memperbaiki struktur kulit menjadikannya lebih halus dan licin.

Khasiat berganda
Berbeza dengan produk lain, sepaket EX Radiance Activator mempunyai kandungan kaya khasiat seberat 15gram berbanding dengan produk lain yang rata-rata hanya seberat 5gram per paket.

Rasa EX Radiance Activator
EX Radiance Activator juga adalah merupakan minuman yang sedap diminum berbanding sesetengah produk yang mempunyai bau tersendiri.

Harga & Bungkusan
RM 130 / pek (setiap pek mengandungi 20 sachets EX Radiance Activator)

Jom Order..
WHATSAPP/TELEGRAM 012-2220045
EMAIL qmaeshop@yahoo.com

0 comel dah comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Designed by Alieff Artwork