Thursday, 23 February 2012

Qur'an Miracle 22 IN 1

QUR'AN MIRACLE 22 IN 1
"Mudah, Sahih, Lengkap dan Komprehensif"

Dipersembahkan untuk anda agar dapat memahami dan mengamalkannya dalam kehidupan seharian


Qur'an Miracle 22 in 1
Harga : RM 160.00
FREE POSTAGE untuk Semenanjung Malaysia
Sarawak - perlu tambah RM 25.00 untuk postage
Sabah - perlu tambah RM 35.00 untuk postage

Info Produk
Ukuran : A4
Halaman : 1264 mukasurat
Berat : 2.5 kg
Kulit : Hardcover


Setiap pembelian akan mendapat FREE..
1. CD SOFTWARE ISLAMI
2. BUKU AMALAN 24 JAM RASULULLAH

Untuk info lanjut sila tekan SINI

Tuesday, 14 February 2012

Testimoni Pure Collagen Dust



Produk yang dimaksudkan adalah............
KLIK SINI 

Thursday, 9 February 2012

Tathion Tab

Tathion Tab
**Isian Semula
60 tablets - RM 160.00 

Tathion merupakan suplemen atau khasiat tambahan yang boleh mencerahkan kulit secara menyeluruh & secara semulajadi.
Tathion merupakan produk kecantikan yang berasal dari korea.
Faedah yang sangat baik yang boleh didapati dari Tathion adalah untuk memutihkan tubuh dari dalam dan sekata serta menyihatkan kulit agar lebih berseri, yang menjadi rahsia para selebriti & artis dalam dan luar negara agar kelihatan sentiasa gebu, cerah dan berseri sentiasa.

Antara kebaikan Tathion Tab :
1.Melembabkan & menghaluskan kulit
2. Merangsang pertumbuhan rambut & menguatkan kuku
3. Mencerahkan & meratakan warna kulit secara keseluruhan
4. Mencerahkan & mengurangkan parut
5. Mengurangkan & menghalang jeragat
6. Menghilangkan & membasmi jerawat degil
7.Menjadikan kulit lebih bercahaya & kelihatan segar
8. Menghalang pembentukan toksin dalam badan dan organ
9.Mengurangkan kedut dan menegangkan kulit
10.Melindungi kulit dari UVA & UVB Menambahkan keanjalan kulit & anti penuaan
11. Mengurangkan & Menghilangkan selulit, orange peel skin
12. Mengecilkan pori pori kulit
13.Mengoptimumkan kesihatan secara menyeluruh
14.Anti Stress dan Anti Depression
15. Memperbaiki struktur dan keadaan kulit bermasalah

 Tathion Tab's Clinical Application:
As it is a powerful stimulant of liver action or protection, it can be used in hepatic dysfunction, recovery from fatigue and alcoholism. In diabetics, glycometabolism can take place, the use of glutathione reduces blood glucose and normalizes glucose tolerance. Its anti-allergy action and liver detoxification effects makes it possible to apply for the treatment of cutaneous disorders ( chronic eczema, urticaria etc.) As it acts to restrain outgrowth of melanin and continues to reduce vitamin C can be used in the treatment of pigment siderosis of the female face. As it promotes the iron absorption and hematopoiesis, can apply iron deficiency anemia and each of anemia.


Tathion Tab Indication:
Action: Acute / chronic hepatitis
Dyscrasia: Drug addiction and alcoholism


Tathion Tab Recommended dosage:
2 tabs, three times daily after food


Original Pack of Tathion Tab:
50mg / 500tabs / bottle

Composition of Tathion Tab:
reduced glutathione 50mg
molecule formular : C10H17N2O6S
molecule weight : 307.33
non-propietary name : L-glu, reduced
chemical terms : ³ -L-glutamyl-L-cysteinyl-glycine


Form of Tathion Tab:
White-sugar coating tablet containing Glutathione, reduced. Dissolves well in water, forming white or light gray of crystal powder and has an acid taste.


Tathion Tab Side effects:
Hyperergia : Rarely exanthema or hypersensitivity.
Alimentary system: Rarely anorexia, retching, vomiting, gastrodynia or dyspepsia.



Tathion Tab Storage:
Air-tight container

Tathion Tab Origin and Manfacture:
Korea


Wednesday, 8 February 2012

Testimoni GlutaGen Berries

Berat Ideal dan Wajah Cerah Berseri
Saya mempunyai kulit sensitif , alegik dan mudah berparut. Oleh sebab itulah saya tertarik dengan produk GlutaGen Berries kerana ia mempunyai ekstrak glutatione, astaxantin, collagen, yang dapat membantu memudarkan parut dari dalam dan meningkatkan antibodi kulit yang sensitif. Kesan ketara saya perolehi selepas sebulan pengambilan. Kandungan Acai Berry dan White Kidney Bean telah membantu menurunkan berat badan saya. Kulit juga nampak cerah dan parut juga semakin pudar. Apa rahsia saya untuk berat ideal dan wajah cerah berseri?? GlutaGen Berries jawapannya. Saya amat gembira dengan perubahan ini. Sekarang saya sudah hampir setahun meminum GlutaGen Berries.
Cik Alis - Klang, Selangor

Kulit Kering dan Rambut Gugur
Sebelum saya mengamalkan GlutaGen Berries™, kulit saya nampak kusam dan kering serta sering mengalami keguguran rambut. Saya diperkenalkan dengan GlutaGen Berries™ dan tertarik untuk mencubanya kerana formulasinya untuk kulit, rambut, mata dan tulang selain ia amat menjimatkan. Setelah 2 minggu mengamalkannya, perubahan ketara disedari rakan-rakan yang memuji saya. Saya nampak cerah serta rambut saya juga kurang gugur berbanding sebelum mengamalkannya. Saya amat berpuas hati dengan GlutaGen Berries™
Maya, Kuala Kangsar 

Wajah Makin Putih, Gebu Dan Berseri
Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada semua pengguna produk MyShine. Saya Nor Suhaila Ismail (30thn) berasal dari Kota Bharu, Kelantan ingin berkongsi pengalaman saya tentang keberkesanan produk MyShine GlutaGen Berries ™. Saya telah mencuba produk ini selama satu bulan. Perubahan yang dapat saya rasakan ialah kulit saya tidak kering lagi (tidak kusam). Kulit menjadi lembap, liang-liang roma di muka juga semakin mengecil. Pada mulanya saya hanyalah mencuba produk ini untuk menurunkan berat badan disamping memulihkan kulit allergy selepas berpantang akhir tahun lepas tetapi selepas 2 minggu rakan-rakan menegur yg muka saya semakin bersih dan wajah semakin berseri-seri, lalu mereka bertanyakan ‘produk apa yang saya gunakan?’ Berat badan saya juga turun 2 kg selepas sebulan kepada 66kg. Saya akan terus mengunakan produk ini untuk medapatkan berat badan yang ideal, mencerahkan kulit serta menyerlahkan kejelitaan, keceriaan dan kelansingan. 
Nor Suhaila, Kota Bharu

Kulit Menjadi Halus Sekata
Kulit saya mengalami masalah kulit saya tidak sekata, pigmentasi berserta berjerawat. Pelbagai makanan tambahan telah saya cuba dari kosmetik murah hingga ke yang mahal saya beli untuk merawat kulit saya. Setelah seorang kawan dipejabat bercerita mengenai kebaikan GlutaGen Berries dan meminta saya mencubanya. Minggu pertama saya sudah merasai perubahan, struktur kulit menjadi semakin halusmdan sekata. Maka saya terus mencuba lagi sehingga sebulan. Kesannya kulit saya menjadi semakin sekata dan masalah jerawat serta pigmentasi semakin berkurangan. Saya akan terus menggunakan GlutaGen Berries kerana saya yakin ianya dapat membantu saya menyerlahkan kejelitaan, keceriaan & kelansingan yang menjadi impian setiap wanita.
Puan Salwani, Seremban

Berat Ideal dan Wajah Cerah Berseri
Saya mempunyai kulit sensitif dan mudah berparut. Oleh sebab itulah saya tertarik dengan produk GlutaGen Berries kerana ia mempunyai ekstrak glutatione yang dapat membantu memudarkan parut dari dalam dan meningkatkan antibodi kulit yang sensitif. Kesan ketara saya perolehi selepas dua minggu saya amalkanya. Berat badan saya telah turun sebanyak 1 kg. Kulit juga nampak cerah dan parut juga semakin pudar. Apa rahsia saya untuk berat ideal dan wajah cerah berseri?? GlutaGen Berries jawapannya. Saya amat gembira dengan perubahan ini.
Cik Nor Suhada, Ampang

Sunday, 5 February 2012

Collagen Gogen Yang Mampu Dimiliki

Gogen
60 g - RM 60.00
120 g (2 botol 60 g) - RM 110.00
180 g (3 botol 60 g) - RM 160.00

Scoop disediakan utk botol 60g

A – Campurkan dalam minuman kegemaran anda

1. JIKA ANDA GOLONGAN 40 TAHUN keatas dengan keadaan kulit berikut :

Kulit terlampau kering / Kulit berminyak / Pigmentasi / Sakit sendi (terutama di bahagian lutut): 2 scoop sehari = 10,000mg collagen
Kulit Normal – 1 scoop sehari = 5000mg collagen


2. JIKA ANDA GOLONGAN 21 TAHUN KEATAS dengan keadaan kulit berikut :

Kulit terlampau kering / Kulit berminyak / Pigmentasi / Parut – 1 1/2 scoop sehari = 7000mg – 8000mg collagen
Kulit Normal – Satu scoop = 5000mg collagen


3. JIKA ANDA GOLONGAN 15-20 TAHUN dengan keadaan kulit berikut :

Kulit terlampau kering / Kulit berminyak / Parut jerawat – Satu scoop = 5000mg collagen
Kulit Normal – Setengah scoop = 2500mg collagen


B – Taburkan sedikit dalam makanan berasaskan sup
C – Taburkan sedikit dalam krim muka atau pelembap dan krim badan anda
D – Boleh juga dijadikan masker

Cara pengambilan bersama minuman anda

1. Bancuh minuman kegemaran anda / tuang jus kegemaran dlm cwn.
2. Ambil 4 flat teaspoon (mcm sudu kfc) / satu sudu besar / satu scoop Gogen,masukkan dlm minuman td, kacau hingga sebati.
3. Lepas dah sebati,minum seperti biasa.


GOGEN best mix dgn coffee,tea,milo,jus atau apa-apa jenis minuman.

Sehari disarankan amik dlm 4 flat teaspoon (mcm sudu kfc) / 1 tablespoon / Satu scoop
4 flat teaspoon / 1 flat tablespoon / Satu scoop =5000mg collagen + 1000mg vit c


Anda boleh ambil lebih atau kurang dari jumlah yang disyorkan bergantung pada anda. Anda kawal pengambilan kolagen anda sendiri. Jika banyak terlibat dengan aktiviti yang melibatkan panas melampau atau sejuk melampau kami sarankan ambil lebih,10 000 mg sehari.

Sebaiknya campur GOGEN dlm MILO atau Minuman Berasaskan COKLAT. Memang takkan ade rase GOGEN lgsg. Boleh minum dgn milo 3 in 1 atau yg dlm kotak ataupun minuman coklat. 100% rasa milo atau coklat je takde rase GOGEN. Selamat ‘BerGOGEN’

Kebanyakkan produk claim ada collagen tp sebenarnya lg banyak campuran lain dr collagen tu. Padahal sikit je yg dorg letak. Sekarang, anda boleh kawal sendiri berapa banyak collagen yg anda nk ambil setiap hari. Bukan tu je,anda juga boleh campur Gogen dengan minuman kegemaran anda. Samada minuman panas atau sejuk, tiada pantang larang. Yang lagi best anda juga boleh campur sekali dlm moisturizer dan body lotion. 

Gogen ni memang pure collagen powder, boleh bawa Gogen kemana saja..time keje,time shopping,time kenduri. Tapi, dinasihatkan jangan bancuh collagen ni dengan air kosong sbb memang tak boleh telan atau tekak tak dapat terima.

Boleh dicampur dengan air sejuk atau panas tanpa merosakkan khasiatnya.

Benefit:
-Improve complexion (Flawless)
-Glowing and radiant complexion
-Improve hair,improve nails & connective tissues
-Smooth skin texture
-To a fairer,more translucent skin (Whitening)
-Fat reduction
-Rejuvenates,regenerates and revitalizes the skin all over the body
-Strengthens scalp,hair follicles and nails
-Strengthens and balances the immune system
-Improves elasticity, suppleness and firmness of the skin
-Helps scars to fade faster
-Promote tissue regeneration to heal injured skin
-Skin felt less oily
-Reducing the appearance of fine line,wrinkles and pores
-Improvements to the dark circle,eye bags & saggy skin

GOGEN is perfect for anyone who:
-Is looking for a naturally skin whitening solution
-Is serious about protecting their skin and improving its appearance - eliminate age signs such as wrinkle and fine lines
-Busy and have no time to take care of their skin
-Has frequent skin exposure to hot sun and air pollution


PERBEZAAN GOGEN & PEPTAN
1) Kandungan Kalori : GOGEN - 250kcal/100g PEPTAN - 368 kcal/100g
2) gogen dr germany,peptan dr france
3) bau peptan agak kuat berbanding Gogen
4) gogen boleh bancuh dlm air panas, peptan tak boleh bancuh dlm air panas
5) gogen da ade vit c, peptan takde vit c (vit c kena beli sendiri)
6) Peptan lebih affordable

Kenapa perlukan vit c?
vit c & glucosamine diperlukan utk kulit supaya lebih moisture & lembut. Tanpa collagen, nanti komponen2 lain seperti air, vit c & glucosamine akan dibuang dri badan sebb x dpt nk digunakan, kesannya kulit kasar & kering. 3 komponen ni x boleh nk 'pegang' antara satu sama lain tanpa satu sama lain. Menampung air dalam tubuh utk fungsi collagen sbnarnya lebih kepada utk membantu proses moisturize kulit. Sbb tu bila ambil kolagen berterusan kulit kita tak kering terutama dibahagian kasar.

Study menunjukkan 5g @ 5000mg sehari diperlukan utk tubuh utk moisture content of the skin,smoothness improved. (^ Matsumoto, H.; Ohara, H., Ito, K., Nakamura, Y. and Takahashi, S. (2006). "Clinical effects of fish type I collagen hydrolysate on skin properties". ITE Letters 7 (4): 386–390.)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Designed by Alieff Artwork