Saturday, 24 March 2012

EX Radiance Activator

EX Radiance Activator
Harga : RM 130 (20 sachets)

Mencipta dan memberi seri cahaya kulitmu

Produk minuman kecantikan pertama yang diformulasikan untuk menaikkan seri kulit. EX Radiance Activator merupakan jawapan bagi mereka yang mendambakan seri kulit yang cerah sekata, bersinar sihat yang mampu memukau setiap mata memandang. Bukan itu sahaja, malahan EX Radiance Activator mampu mencerahkan kulit, parut, pigmentasi, sunburn, menghalang pengeluaran melanin (sel kulit gelap) yang berlebihan dan menyekatakan warna kulit. Selain dapat mengurangkan garis halus, kedutan, menegangkan kulit dan mengembalikan keremajaan dan keanjalan kulit.

Kandungan:
Protein IllumiCel Complex
Menghalang pemurungan sel kulit berlaku dengan memberikan setiap satunya nutrisi yang diperlukan seterusnya membuatkannya bercahaya dan sihat. Memberikannya traslucensi dari semua lapisan kulit, membalikkan setiap sinar cahaya sehinggakan kulit kelihatan seakan bercahaya dari dalam. Spektrum cahaya bukan sahaja dibalikkan dari permukaan kulit, tetapi juga dari dalam kulit.

Protein Fruitrix Nutrients
Menyegarkan kulit dan membekalkan kulit dengan nutrisi buah-buahan semulajadi yang terbaik, meghalang radikal bebas menyerang kulit, memperbaiki jaringan kulit yang rosak, sehingga kulit tampak licin, muda dan bebas dari sebarang masalah.

Kedua protein diadun dalam serbuk yang mudah larut serta partikel halus senang diserap oleh badan, seterusnya dihantar kebahagian dalam kulit yang memberikan hasil dramatik dalam masa yang pantas.

Cara pemakanan:
Sekali sehari, diminum sebelum tidur atau selepas sarapan, untuk hasil yang cepat, minum dua kali sehari selepas sarapan dan sebelum tidur.

Masukkan serbuk minuman kecantikan EX Radiance Activator kedalam segelas air sejuk (atau suhu bilik) dan kacau. Minum serta merta. Jangan guna air panas.

Berapa lama untuk melihat hasil:
Hasil boleh dilihat dalam 2 minggu (jika diminum 2 kali sehari, hasil dalam seminggu)

 

Bagaimana EX-RA bertindak pada kulit?
  1. Sebelum penggunaan EX-RA kulit jelas kusam, gelap, tidak berseri dan tona kulit tidak sekata
  2. Protein IllumiCel Complex menyekat pengeluaran Melanin dan seterusnya membersihkan sisa-sisa partikel Melanin pada setiap satu sel kulit
  3. Protein Fruitrix Nutrients dalam masa yang sama memberikan segala nutrisi sel kulit sehingga sel kulit bersih, cerah dan bercahaya. Masalah kulit diselesaikan dari lapisan dalam kulit kusam dan warna tidak sekata beransur hilang
  4. Selepas seminggu penggunaan kulit jelas bersih dan cerah sekata hasil tindakan Protein IllumiCel Complex. Kulit ternyata lebih bercahaya dan berseri, spektrum cahaya bukan sahaja dipantulkan pada permukaan kulit, malahan dipantulkan dari dalam lapisan kulit dengan bantuan Protein IllumiCel Complex. Pastinya kulit kini tampak lebih berseri-seri, ibarat cahaya dari dalam.


FAQ

Adakah Halal dan selamat?
Halal. Hanya asas tumbuhan digunakan dalam kandungan minuman kecantikan EX Radiance Activvator ini. Tiada sumber haiwan. Selamat dan tiada kesan sampingan.

Sesuai untuk siapa?
Sesuai untuk semua jenis kulit, wanita dan lelaki berusia 16 tahun keatas.

Ada pantang?
Tiada pantang, boleh diambil bersama produk lain. Boleh diminum semasa haid.

Cara pemakanan?
Sekali sehari, diminum selepas sarapan atau sebelum tidur, untuk hasil yang cepat, minum 2 kali sehari selepas sarapan dan sebelum tidur.

Berapa lama untuk melihat hasil?
Hasil boleh dilihat dalam 2 minggu (jika diminum 2 kali sehari, maka hasil dalam seminggu)

Apakan khasiat EX Radiance Activator?
1. Memberikan dan menaikkan seri seluruh kulit melalui teknologi pritein IllumiCel Complex.
2. Mencerahkan kulit, mengurangkan kesan parut.
3. Menghalang radikal bebas dan melambatkan penuaan kulit, badan, rambut dan kuku.
4. Menyegarkan dan menegangkan kulit.
5. Mengecilkan pori, menghalang pengeluaran sebum dan menghalang jerawat.
6. Memperbaiki struktur kulit menjadikannya lebih halus dan licin.

Khasiat berganda
Berbeza dengan produk lain, sepaket EX Radiance Activator mempunyai kandungan kaya khasiat seberat 15gram berbanding dengan produk lain yang rata-rata hanya seberat 5gram per paket.

Rasa EX Radiance Activator
EX Radiance Activator juga adalah merupakan minuman yang sedap diminum berbanding sesetengah produk yang mempunyai bau tersendiri.

Harga & Bungkusan
RM 130 / pek (setiap pek mengandungi 20 sachets EX Radiance Activator)

Friday, 16 March 2012

Nak Let Go Produk Mary Kay, Revlon & SimplySiti!


Hari ni nak let go 10 item.. sesiapa yang beli 10 item ni sy beri 2 free gift taw!
So, kepada sesiapa yang memang dah guna produk Mary Kay & yang ada keinginan nak guna Mary Kay, rebut cepat item2 yang sy nak let go ni.. Kebersihan adalah dijamin dan semuanya dalam keadaan TIP TOP!

Harga Mary Kay & Revlon agak berpatutan dan memang mahal pun.. hehe.. tp sy nak let go dengan harga yang murah, tak akan dapat pun harga ni kat luar.. lihat produk Mary Kay di SINI
sy nak clear kan item2 ni cepat.. siapa cepat dia dapat!

No. 1 SOLD
Mary Kay® MelaCEP™ Whitening Foundation Primer with SPF 15 + Compact + Sponges - nak let go RM 65
Condition: dapat sponge yg belum dgunakan, isinya masih ada 90%

No. 2 SOLD
TimeWise® Age-Fighting Moisturizer with sunscreen SPF15 (combination to oily) - nak let go RM 35
Condition: ½ botol

No. 3 SOLD
Simplysiti simply 4 eye color spf 25 TAHAJJUD CINTA ESP 02 - nak let go RM 15
Condition: seperti belum dgunakan..

No. 4 SOLD
TimeWise Moisture Renewing™ Gel Mask - nak let go RM 60
Condition: masih banyak dan baru 3x guna..

No. 5 SOLD
Mary Kay® MelaCEP™ Whitening System Essence – nak let go RM 48
Condition: 1/3 botol

No. 7 SOLD
Mary Kay® Liquid Foundation Brush - nak let go RM 35
Condition: 99.9%

No. 8 SOLD
Mary Kay® TimeWise Matte-Wear® Liquid Foundation (Ivory 5) for normal to oily skin nak let go RM 58
Condition: 95%

No. 9 SOLD
Revlon powder blush with pop-up mirror (soft & natural blush of color) (09 Smoky Rose) – nak let go RM 15
Condition: 80%

No. 11 SOLD
Mary Kay® Concealer (Yellow) - sesuai utk semua wrna kulit nak let go RM 25
Condition: 95%

No. 12 SOLD
Mary Kay® Medium Coverage Foundation untuk kulit normal hingga berminyak nak let go RM 10
Condition: 1/3 botol

Sesiapa yang let go kesemua item di atas akan dapat FREE GIFT no 6 & 10 iaitu Mary Kay® Mineral Eye Color (Steel) dan Revlon ColorStay Mineral Eye Shadow (Tiger Eye 01)

HARGA YANG DITAWARKAN ADALAH PALING MURAH!

Grab Now!! 
SMS (ONLY) 017-7582220
Email : qmaeshop@yahoo.com

Tuesday, 13 March 2012

Gluta Kojic + Vitamin E Soap - Sabun Pemutih

Gluta Kojic Soap
Harga : RM 35.00
135 g

*Penggunaan bersama produk l-glutathione seperti Glutamax, Tathion Tab amat digalakkan

UNTUK MUKA & SELURUH BADAN

MEMBERSIH MEMUTIH MENCERAHKAN KULIT WAJAH & BADAN

Kebaikan :
*MENGHILANGKAN JERAWAT/PARUT/PIGMENTASI/STRETCHMARKS DAN CELA
*MENGURANGKAN KEDUT SERTA MENEGANGKAN
*MENCERAHKAN KULIT YG KUSAM/GELAP TERMASUK BAHAGIAN BADAN
*MENYAMARATAKAN TONA KULIT
*MENGHILANGKAN HITAM DI BAHAGIAN KETIAK DAN PEHA
*MENGHILANGKAN MINYAK BERLEBIHAN
*WAJAH LEBIH PUTIH BERSERI
*KULIT LEBIH LICIN
*MEMUDARKAN JERAGAT
*MENGHILANGKAN BLACKHEAD/WHITEHEAD


Kandungan :

A. Glutathione
Menolong memudar dan menghilangkan masalah kulit seperti pigmentasi, jerawat, parut jerawat, age spots dan freckles.

B. Kojic Acid
kojic acid lebih efektif daripada agen pemutihan yang lain seperti hidroquinon yang berbahaya. Kojic acid selamat dan tidak mendatangkan efek yg berbahaya seperti hidroquinon tu. Ia adalah natural ekstrak yang mencerahkan cela-cela dan parut.

Penggunaan yang berterusan akan membuatkan kulit lebih cerah, muda, glowing dan kulit sekata tanpa apa-apa masalah kulit dari sehari ke hari. Formula unik ini akan membuatkan kulit kelihatan lebit cepat cerah, jerawat parut dan cela2 dimuka dapat dihilangkan.

Friday, 9 March 2012

Nak Tambah Pendapatan Dengan NOREFAL & DERMAFAL ??

Produk NOREFAL & DERMAFAL adalah terbaik dan memang sangat larisssssss..


Apa tunggu lagi???
SMS / E-mail saya sekarang.. ^^

DERMAFAL - For Whitening (Orange), Firming (Yellow), & Moisturizing (Pink)

Memperkenalkan 3 produk baru di pasaran jenama DERMAFAL yang juga adik-beradik dengan NOREFAL Vit E Softgel.. ^^
Ada 3 warna untuk membezakan function/benefit dermafal ni..

Warna Oren - For Whitening
Warna Kuning - For Firming
Warna Pink - For Moisturizing

Mana yang paling BEST?? 
Warna Oren paling best! 3 vitamin dah ada dalam 1 kapsul..
Dalam 1 botol ada 60 cap dan tahan untuk 2 bulan, guna sekali sehari pada waktu malam untuk dapatkan kulit yang cantik dan berseri..

Ekstrak plasenta biri-biri mengandungi sumber nutrien yang kaya, termasuk sitokin bioaktif dan faktor pertumbuhan semula sel kulit. Elemen-elemen ini yang diperkayakan boleh membantu meremajakan sel-sel kulit kusam dan mencergaskan semula keanjalan kulit, menawarkan anda kulit yang lebih cerah dan kelihatan lebih muda.

Manfaat plasenta
Ciri-ciri anti-penuaan
Mengandungi 30 jenis asid amino, peptida kompleks, vitamin, saccharides, asid nucleic, beratus-ratus galian, enzim dan faktor pertumbuhan.
Ini adalah penting untuk mengaktifkan dan menjana semula fibroblast cell yang akhirnya membawa faedah pada kulit yang firm, anjal, pengurangan kedutan, mencerahkan jeragat & meremajakan sel-sel kulit kusam.

* Memulihkan kulit  akibat cahaya matahari
Mengandungi humectant factors yang menarik dan memegang molekul air kepada kulit.  Kehadiran lembapan adalah penting untuk kulit yang cantik dan muda.
Humectant juga berkesan dalam mencegah kehilangan lembapan selepas pendedahan kulit terhadap cahaya matahari dan air-cond.

* Membantu pemulihan kulit
Mengandungi peptida & faktor pertumbuhan yang memberikan bantuan dan pemulihan yang lebih cepat daripada kerosakan UV, eritema (kemerahan), bengkak (edema), penebalan kulit, kedutan, kesan regangan dan parut.
Dengan penggunaan berterusan, Dermafal mengembalikan tahap lembapan optimum kulit dan meningkatkan keanjalan di samping mengurangkan garis-garis halus dan kedutan. Jeragat & parut jerawat akan berkurangan dan ia membawa kembali kulit yang cantik.

Produk ni dan norefal adalah di bawah 1 company.. cuma DERMAFAL Placenta Serum + Vitamin A, C & E lagi best!
HIGHLY RECOMMENDED!
DERMAFAL - Placenta Serum Complex With Vitamin A,C & Vitamin E

10 biji - RM 28
20 biji - RM 54
30 biji - RM 80
60 biji - RM 135

Diperkuat dengan vitamin c, formula hebat ini mengandungi keupayaan sebagai agen pemulihan  seperti juga merawat kulit kusam & pemulihan keanjalan kulit menawarkan anda kulit yang lebih cerah dan lebih muda. Apabila digunakan setiap hari, ia membantu kulit anda menjadi putih.

• mencerahkan kulit kusam
• Mengurangkan kedut dan garis-garis halus
• menentang penampilan penuaan
• rawatan untuk kulit yang lebih muda, cerah dan sihat

Vitamin c dikenali untuk menghadkan kesan kemusnahan radikal bebas melalui aktiviti antioksidan. Ia adalah penting untuk biosynthesis kolagen, satu komponen penting untuk mengekalkan kulit yang sihat. Vitamin c memainkan peranan yang penting dalam mengurangkan kesan parut.

Cara Guna :
- Pulas capsule atau boleh menggunakan jarum yang bersih atau gunting yang bersih

- Sapu pada tempat yang dikehendaki/wajah/leher


Waktu Guna :

- Malam, sebelum tidur

- Jika mahu kesan yang maksima, boleh digunakan siang dan malam (optional)

*UNTUK KEGUNAAN LUARAN SAHAJA, BUKAN UNTUK DIMAKAN

2 Produk Dermafal yang lain;
 DERMAFAL - Placenta Serum Complex With Royal Jelly + Vitamin E

10 biji - RM 28
20 biji - RM 54
30 biji - RM 80
60 biji - RM 135

Diperkayakan dengan royal jelly & vitamin E adalah penyelesaian yang terbaik bagi merawat penuaan kulit. Formula yang hebat mengandungi keupayaan pemuliha. Ia juga bertindak sebagai penstabil untuk menangani kesan perubahan iklim dan suhu yang merosakkan. Apabila digunakan setiap hari, ia membantu kulit anda berasa lebih muda dan sihat.


• Mengurangkan kedut dan garis-garis halus
• Menstabilkan kulit daripada perubahan suhu yang merosakkan
• rawatan untuk kulit yang lebih muda dan sihat

Royal jelly adalah terdiri daripada komponen seperti vitamin B - Complex, vitamin B & B6 dan juga unsur mineral dan enzim. Royal Jelly mempunyai anti bakteria dan anti radang yang biasa digunakan dalam kebanyakan produk kosmetik.
DERMAFAL - Placenta Serum Complex With Squalene & Vitamin E

10 biji - RM 25
20 biji - RM 48
30 biji - RM 70
60 biji - RM 115

Diperkuat dengan squalene dan vitamin E, ia adalah penyelesaian pelembap yang dirumus khas untuk membantu mengembalikan kelembapan kulit juga pulih dari sunburn dan kecelaan pada kulit. Apabila digunakan setiap hari, ia akan membantu kulit anda berasa muda dan dihidupkan semula.

• menyimpan semula kelembapan kulit
• merawat kecelaan pada kulit / luka
• Meningkatkan keanjalan kulit dan mengurangkan kedutan

Squalene adalah sebatian organik semulajadi yang diperolehi dalam kepekatan tinggi daripada hati ikan yu. Ia berfungsi untuk melembutkan dan melindungi kulit. Sifat-sifat antioksidan adalah sangat berfaedah. Ia digunakan sebagai pelembap semula jadi kerana ia menembusi kulit dengan cepat tanpa meninggalkan rasa berminyak. Tiada toksik dan dengan itu tidak merengsa kulit sensitif.


Wednesday, 7 March 2012

Norefal Vitamin E Softgel! Terhangat Di Pasaran 2012!!

Adakah anda memiliki kulit yang.....

KERING / BERMINYAK??
banyak BLACKHEAD?
KUSAM?? GELAP? dan TAK BERSERI??
ada JERAWAT dan PARUT JERAWAT??
TONA KULIT tak sekata??
KULIT NAMPAK AGAK BERKEDUT / DAH NAMPAK LEBIH TUA DARIPADA USIA SEBENAR??
ada PIGMENTASI?


Tak hairanlah kalau dah spend banyak duit, pergi facial macam macam tempat, dah guna macam macam produk untuk memiliki kulit yang sihat dan tiada lagi masalah kulit yang membelenggu diri...

Nak dapatkan kulit seperti yang anda idamkan?? guarantee!! dah terbukti!!! sudah digunakan oleh beratus puluh ribu orang dari serata dunia!! 

TAK PERLU beli produk kecantikan; satu set mencecah ratusan dan hampir ribuan ringgit.. rugi!

TAK PERLU cucuk botox kat muka.. beli macam2 krim.. membazir je!

TAK PERLU beli serum..

NOREFAL PLACENTA + VITAMIN E OIL adalah produk yang dihasilkan di swiss dan merupakan hasil kajian dan salah satu keajaiban ALLAH swt.. dimana plancenta biri biri digunakan dalam kajian mencipta produk ini.. dan terbukti ianya sangat serasi untuk membaik pulih keadaan kulit mereka yang bermasalah..

Kandungan : 
Ovine placenta oil atau lebih dikenali sebagai placenta biri-biri, tocopherol (class of chemical compounds of which many have vitamin E activity), air dan juga pewangi yang dibenarkan. 

HUKUM PEMAKAIAN PLACENTA BIRI-BIRI
" Salam... kepada sesiapa yg boleh mengulas topik di atas.. Saya inginkan kepastian bila terdapat keraguan apabila ada mengatakan biri biri yg disembelih dan plasentanya diguna pakai dlm kosmetik dan dicop Halal. Juga plasenta yg dijadikan masker dan tiada cop halal... Apakah hukum sebenar pemakaian plasenta biri biri sebagai masker? "

 JAWAPAN JAKIM :



Assalamualaikum, persoalan ini sebenarnya persoalan yang mudah. Pertamanya kita perlu mengetahui Qawaid Fiqhiyyah tentang kaedah mengistinbat hukum. Menurut Qawaid Fiqhiyyah: "Segala hal mu'amalah (urusan harian) hukum asalnya adalah mubah melainkan ada dalil yang mengharamkannya" .Qawaid Fiqhiyyah ini diterbitkan dari hadith Rasulullah berbunyi berikut: Rasulullah saw. bersabda: Segala yang tidak ditegah (dalil jelas) itu tergolong dalam hal-hal yang dibolehkan-Nya. (Shahih al-Jami ash-Shaghir, hadits no. 3190) Namun agak kecewa kerana Qawaid Fiqhiyyah yang difahami oleh orang awam ialah semua benda haram kecuali ada dalil membolehkannya. Adakah boleh kita memakan karipap kerana tiada dalil menghalalkannya? 

Oleh kerana plasenta biri-biri tidak terdapat dalil yang mengharamkannya UNTUK DIPAKAI DI BADAN (BUKAN MEMAKANNYA BAGI YANG TIDAK DISEMBELIH), maka ia kekal kepada hukum asalnya iaitu harus/mubah. Sebenarnya tidak timbul masalah haiwan itu disembelih atau tidak kerana jika dari bangkai pun kita boleh memanfaatkan tulang atau lemaknya (tidak dimakan). 

Dalilnya seperti berikut: Ibnu Abbas r.a. meriwayatkan, bahwa salah seorang hamba Maimunah yang telah dimerdekakan (maulah) pernah diberi hadiah seekor kambing, kemudian kambing itu mati dan secara kebetulan Rasulullah berjalan melihat bangkai kambing tersebut, maka bersabdalah beliau: "Mengapa tidak kamu ambil kulitnya, kemudian kamu samak dan memanfaatkan?" Para sahabat menjawab: "Itu kan bangkai!" Maka jawab Rasulullah: "Yang diharamkan itu HANYALAH MEMAKANNYA." (Riwayat Jama'ah, kecuali Ibnu Majah) Dan diriwayatkan pula, bahwa Rasulullah s.a.w. bersabda: "Kulit apa saja kalau sudah disamak, maka sungguh menjadi suci/bersih." (Riwayat Muslim) 

Kulit yang disebut dalam hadis-hadis ini adalah umum, meliputi kulit anjing dan kulit babi. Yang berpendapat demikian ialah madzhab Dhahiri, Abu Yusuf dan diperkuat oleh Imam Syaukani. Kata Saudah Umul Mu'minin: "Kami mempunyai kambing, kemudian kambing itu mati, lantas kami samak kulitnya dan kami pakai untuk menyimpan korma supaya menjadi manis, dan akhirnya kami jadikan suatu girbah (suatu tempat yang terbuat dari kulit binatang yang biasa dipakai oleh orang Arab zaman dahulu untuk mengambil air dan sebagainya)." (Riwayat Bukhari)

Kesimpulannya, tiada masalah menggunakan plasenta biri-biri selagimana biri-biri tersebut diuruskan menurut Islam. 

KELEBIHAN??
♥ Menjana semula tisu kulit dan mengembalikan keanjalan dan kelembutan kulit.
♥ Melembabkan kulit kering dan kusam..
♥ Mempercepatkan penjanaan semula sel-sel kulit baru, menjadikan kulit lembut lembut dengan yang bersinar semula jadi sekali lagi..
♥ menghasilkan kulit yang sihat dan flawless tanpa sebarang cela..
♥ Mengurangkan dan akhirnya menghapuskan segala parut, pigmentasi, jeragat dan jerawat..

CARA PENGGUNAAN : 
  • gunting sedikit atau cucuk hujung capsule dengan jarum.. dan picit keluar perlahan lahan gel tu.. 
  • sapu pada keseluruhan muka macam pakai krim tu selepas mandi! TIDAK PERLU TONER untuk penyerapan yang lebih baik OK!!
  • sapu pada keseluruhan muka sampai rasa macam gel tu dah menyerap sepenuhnya dalam kulit.. fokuskan sapuan dan urutan yang lebih pada area muka anda yang ada pigmentasi.. jeragat.. jerawat.. atau bintik bintik hitam yang degil..
  • jangan simpan capsule ditempat yang panas.. seeloknya simpan pada suhu kering ataupun suhu bilik.

♥ HIGHLY RECOMMENDED ♥ 
Sapukan pada keseluruhan muka setiap kali sebelum tidur kerana waktu kita tidur lah muka kita rehat... dan lebih mudah kulit akan dinutrisi.. 

Terbaik untuk wanita yang gemar make up sebelum ke temapat kerja ke kolej atau sebagainya.. boleh guna sebagai pengganti toner anda ye... sapu pada keseluruhan muka.. tunggu samapi gel telah terserap sepenuhnya macam pakai toner.. (kalau tak nnt makeup bercapuk) pastu, bolehlah apply bedak dan lain2..

MENGAPA SETIAP WANITA PERLU MENGAMALKAN VIT E SOFTGEL??
Masih ramai yang keliru dan menganggap penuaan berlaku sebaik sahaja usia mencecah 40 tahun sedangkan hakikatnya pada usia 20-an lagi tanda-tanda penuaan mula wujud. Jika tidak percaya, lihatlah wajah anda di depan cermin. 

Sekiranya terdapat garis-garis halus yang menyerupai kedutan di ekor mata, itu bermakna proses penuaan sedang berlaku terhadap diri anda.Bagaimanapun, sebelum munculnya garis halus dan kedutan, anda akan mengalami kulit kusam, bintik hitam dan kulit kering.

Jika wanita tidak mempraktikkan amalan penjagaan kesihatan yang betul, tidak mustahil proses penuaan akan berlaku lebih awal daripada usia. Oleh kerana itu..penting untuk semua wanita mengamalkan VITAMIN E SOFTGEL kerana kelebihan VIT E adalah dapat mencegah penuaan kulit
Vitamin E ialah sejenis antioksidan. vitamin E melawan radikal bebas dan membuang toksin dalam tubuh..vitamin E penting sebagai agent 'anti-penuaan' kerana ia dirumus khas untuk mengurangkan kedutan dan garis-garis halus di muka.

BELI SEKARANG!

Monday, 5 March 2012

Best Price For Vitamin E Softgel !!

Permintaan Vitamin E Softgel amat luar biasa.. Sekejap je dah habis stok. Kepada sesiapa yang nak beli borong, SMS/Email qma ye.. 

Harga terbaik menanti anda ;)
Mari ramai2 dapatkan harga yang lebih murah dan sangat menjimatkan.

Saturday, 3 March 2012

Testimoni Vitamin E Softgel



 






Vitamin E Softgel

Vitamin E Softgel 
10 biji - RM 20.00
20 biji - RM 35.00
30 biji - RM 50.00
50 biji - RM 80.00
100 biji - RM 125.00


Produk dibuat dari Swiss Switzerland
Dijamin HALAL, LULUS KKM
Bahan yang di gunakan hasil dari biotechnology research

Tiada kesan sampingan - sesuai untuk semua jenis kulit. (Guna sekurangnya 30 kapsul dalam masa sebulan untuk mendapatkan kulit yang sempurna).

VITAMIN E SOFTGEL adalah penemuan terbaru untuk kecantikan menyeluruh.. telah memeranjatkan ramai pengguna dengan keberkesanannya, bukan sahaja dapat melicinkan wajah, memberi warna kulit yang sekata, memudarkan parut jerawat, menghilangkan jeragat, menganjal dan mencerahkan kulit... Lebih cantik berseri hanya dalam seminggu.

Order sekarang sebelum kehabisan untuk dapatkan kulit yang sekata, halus, mulus, cerah, gebu dan awet muda.. 2,3 hari pakai dah nmpk kesan, 2,3 bln makin menawan, 2,3 tahun?? boleh beli 20 biji dulu untuk test pada kulit. pasti tak menyesal!!

Ia adalah sejenis losyen atau serum yang direka khas untuk menambahkan nutrisi bagi semua jenis kulit. Vitamin ni berbau wangi dan digunakan dua kali sehari pagi dan malam selepas mencuci muka. Sapukan rata pada keseluruhan muka dan leher. Ia akan melembutkan pipi dan membantu meremajakan wajah kita. Produk ini akan repair struktur kulit muka kita yang sudah rosak.. Sangat sesuai untuk menutup liang2 roma yg terbuka dan menghilangkan kedutan halus dan bekas jerawat serta menegang dan melicinkan kulit.

Vitamin E Softgel made from Swiss Switzerland. Produk ni juga mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dan dijamin HALAL dan bahannya selamat untuk dipakai sebab bahan-bahan yang digunakan adalah dari biotechnology research. Produk ini juga tidak memberi kesan-kesan negatif ke atas kulit. Sesuai untuk semua jenis kulit.
  
KELEBIHAN :
1.Melindungi kulit dari pancaran matahari
penggunaan 'sunscreen lotions' menyelamatkan lapisan epidermis daripada sinaran ultraviolet cahaya matahari.

2. Mengekalkan kelembapan kulit
pengambilan supplement mengandungi vitamin E mencegah dehidrasi kulit. jika anda lihat seorang wanita yang berusia tetapi kelihatan muda dengan wajah yang sihat berseri, itu bererti dia mengambil vitamin E secukupnya,

3. Membantu di dalam menyerap vitamin A
vitamin A seperti yang terdapat di dalam karot penting untuk penglihatan dan kulit yang sihat. walau dalam kuantiti yang sedikit, vitamin A ini perlu diserap oleh tubuh bagi kegunaan di atas. pengambilan vitamin E dapat menolong menyerapnya.

4. Melawan dan mencegah jerawat
menyapu losyen yang mengandungi minyak vitamin E sangat membantu mencegah jerawat atau jeragat dari timbul di permukaan kulit.

5. Mencegah penuaan kulit
Vitamin E ialah sejenis antioksidan. vitamin E melawan radikal bebas dan membuang toksin dalam tubuh. jadi vitamin E penting sebagai agent 'anti-penuaan' kerana bahan-bahan mekap yang mengandungi vitamin E dirumus khas untuk mengurangkan kedutan dan garis-garis halus di muka. pengambilan supplement dalam 400 milligram vitamin E setiap hari pula akan memperbaiki tekstur kulit anda dan elakkan daripada dimusnahkan oleh pancaran matahari.

6. Elok untuk kulit yang terbakar (sunburn)
Vitamin E ni sejuk dan sangat berkesan menghalang rasa terbakar. sapukan pada kulit sebelum terkena pancaran matahari bagi melihat kesannya secara positif.

7. Mengurangkan parut bagi perempuan yang mengandung, anda pasti mempunyai 'stretch mark' di perut. sapukan vitamin E di bahagian tersebut akan menghilangkan kesan parut. ini kerana parut terbentuk oleh collagen dan vitamin E dapat mengurangkan kekuatan ikatan molekul dalam collagen itu.

8. Mencegah barah kulit
kerana merupakan satu antioksida dan juga kerana ia dapat melindungi kulit daripada panahan pancaran matahari, gabungan kedua-dua ini sangat bagus dalam melindungi tubuh daripada kanser kulit ataupun masalah kulit yang teruk.

CARA PENGGUNAAN :
Koyakkan hujung plastik, picit dan sapu pada bahagian muka pagi dan sebelum tidur malam.
Seelok2nya pada bulan pertama guna 2 kali sehari. Apabila kulit sudah kelihatan gebu dan glowing.. baru gunakan sehari sekali sahaja.


Friday, 2 March 2012

Testimoni BSY NONI Black Hair Magic




BSY NONI Black Hair Magic


BSY NONI Black Hair Magic 
20 paket x 20 ml sekotak
Harga : RM 180.00 RM 190.00

BSY Black Hair Magic – Berfungsi untuk mengatasi masalah rambut gugur, merawat uban, gatal kulit kepala & menyihatkan akar rambut, ia akan menghitamkan rambut anda dengan penggunaan kali pertama sahaja. Boleh digunakan pada bila-bila masa dan dimana sahaja, memastikan anda kelihatan muda dan berwajah baru. MEMANG PASTI & SUPERB.. Cubalah anda pasti terpegun.

Bahan-Bahan Dan Keberkesanan:

  • Diperbuat daripada tumbuhan herba sebagai bahan kesihatan rambut. Intipati semulajadi tulen daripada Polygonum Multiflorum Thunb, ginseng dan sebagaimya. Keberkesanannya terbukti sebanyak 6 kali lebih berkesan daripada shampu hitam rambut lain di pasaran.
  • Sungguh mudah digunakan, keberkesanan hitam segera selepas penggunaan. Hanya perlu 7-10 minit untuk menghitamkan rambut secara semulajadi, bila-bila dan dimana saja. Ia memastikan kehitaman rambut anda dan terserlah dari akar ke bahagian akhir rambut.
  • Satu gabungan sempurna dengan ciri-ciri penghitaman rambut, seumpama vitamin rambut dan perapi. Kini anda boleh terus meninggalkan uban-uban.


Berkesan dalam tempoh 7 minit sahaja:

Percaya atau tidak…hanya dalam masa 7 hingga 10 minit sahaja rambut akan menjadi hitam dan mengembalikan kemudaan pengamalnya.

Masalah rambut berpunca daripada masalah kulit kepala. Kulit kepala yang bermasalah akan menyebabkan keguguran rambut,kelumumur, rambut terlalu kering, rambut berminyak, radang kulit kepala dan macam-macam. Oleh kerana ramai bertanya bagaimanakah untuk menghitamkan uban yang selamat daripada bahan kimia dan kesan sampingan, maka disini kami memperkenalkan produk yang berasaskan herba dan selamat digunakan oleh kaum lelaki dan wanita untuk menutupi rambut beruban.

Cantik dan bergaya belum tentu selamat. Penggunaaan pewarna yang diperbuat daripada bahan kimia akan menyebabkan kita menanggung risiko dikemudian hari seperti kanser kulit dan sebagainya. Oleh itu pilihlah produk yang selamat dan diyakini bebas daripada kesan sampingan di kemudian hari.

Di kalangan rakyat Malaysia ada yang menamakan produk ini Noni BSY, BSY Noni, Syampu Noni, Syampu Fed Noni, Syampu herba Noni, BSY Black Hair Magic, BSY Syampu, Syampu BSY, Syampu herba Noni, Syampu ajaib Noni dan macam-macam nama lagi. Walau apa pun yang mereka namakan, ianya adalah produk yang sama.

Syampu Hitam Fednoni BSY adalah Syampu Penghitam Rambut semulajadi yang dihasilkan secara berkualiti tinggi dari ramuan herba semulajadi Pati Mengkudu 100% dari Kepulauan Pasifik Selatan, akar Chinese Knotweed (PolygonumMultiflorum Thunb) yang juga dikenali sebagai Shouwu dan akar Ginseng, semuanya ramuan semulajadi 100% bebas kimia.

Berikut merupakan fakta benar mengenai produk ini:

* Diperbuat daripada tumbuhan herba sebagai bahan kesihatan rambut. Intipati semulajadi tulen daripada Polygonum Multiflorum Thunb dan ginseng. Keberkesanannya terbukti sebanyak 6 kali lebih berkesan daripada shampu hitam rambut lain di pasaran.
* Sungguh mudah digunakan, keberkesanannya terbukti. Hanya perlu 7-10 minit untuk menghitamkan rambut secara semulajadi, bila-bila dan dimana saja. Ia memastikan kehitaman rambut anda dan terserlah dari akar ke bahagian akar rambut.
* Satu gabungan sempurna dengan ciri-ciri penghitaman rambut, seumpama vitamin rambut dan perapi. Kini anda boleh terus meninggalkan uban-uban. Berkesan dalam tempoh 7/10 minit sahaja dan ini DIJAMIN.!!

Antara bahan-bahan yang terkandung dalamnya :
Terdiri daripada Tumbuhan / herba dengan intipati semulajadi

1. Ekstrak buah Noni / Mengkudu
2. Panx Gingseng
3. Ganoderma
4. Lucidum
5. Asid Amino
6. ZPT (Zinc pyrithione)
7. Collagen

Ia bukanlah sejenis dye yang menghitamkan luaran rambut sahaja sebaliknya menghitamkan rambut dari dalam dari akar ke hujungnya kerana keberkesanan akar Shouwu tersebut telah lama digunapakai orang Cina untuk menjaga kehitaman dan kesuburan rambut.


MEMPUNYAI SIJIL HALAL IFANCA
(ISLAMIC FOOD AND NUTRITION COUNCIL OF AMERICA)

Rujukan: http://www.ifanca.org/products/index.php?prodId=16958
Manufacturer Name: Guangzhou Bsy Bio-Tech Co., Ltd
Halal No. 4-89003-000158


Cara-Cara Penggunaan Syampu Herba Fed Noni
1. Gunakan sarung tangan. Buat ujian allergy.
2. Lembab dan bersihkan rambut. Lap sampai hampir kering.
3. Masukkan Syampu Herba Fed Noni didalam bekas atau mangkuk dan kacau hingga sebati.
4. Ratakan / Urut di keseluruhan rambut dan kulit kepala.
5. Biarkan selama 10 minit.
6. Cuci, bilas sampai bersih dan letak sedikit conditioner biasa.

Digunakan sekali atau 2 kali sebulan.

PERTANYAAN BIASA MENGENAI SYAMPU NONI
1. Berapa lama rambut putih akan menjadi hitam ?
10 minit. Semasa meratakan syampu pun rambut sudah mulai hitam. Jadi, pastikan syampu diratakan dengan baik untuk mendapat rambut hitam berkilat.

2. Berapa lama tahan rambut hitam tu ?
Rambut yang sudah hitam selepas disyampu tidak akan kembali putih seperti sebelumnya. Apabila rambut putih yang baru tumbuh sudah banyak, ulanglah syampu sekali lagi.

3. Bolehkah rambut tumbuh hitam selepas menggunakan Syampu BSY ini ?
Boleh. Selepas penggunaan kerap ( 4 – 7 hari sekali ), selama beberapa bulan kemudiannya, rambut baru akan tumbuh hitam semula. Pakailah Enzim Noni untuk mempercepatkan keberkesanannya.

4. Adakah Syampu BSY ini seperti dye ?
Tidak. Syampu ini menyerap masuk ke dalam urat rambut, bukan menyelaputi seperti dye. Maka, ia sah di bawa solat.

5. Adakah Syampu BSY ini akan luntur pada tudung selepas digunakan ?
Tidak. Selepas bersyampu, bilaslah dengan bersih dan lap kering.Pastikan 7-10 minit aje.

6. Rambut saya gugur teruk, bagaimana cara untuk pakai syampu ini ?
Semasa mensyampu, pastikan syampu diratakan pada kulit kepala dan urutlah kulit kepala anda. Perap kepala lebih lama sehingga 20 minit. Pasti, akar rambut anda menjadi lebih kuat! Tambahan kepada syampu, cuba tambahkan enzim noni berselang antara tempoh bersyampu.

7. Kanak-kanak boleh pakai ?
Boleh. Kanak-kanak yang mempunyai masalah kelemumur, kulit kepala berkeping-keping, adalah digalakkan memakai syampu ini. Titiskan Enzim Noni pada tempat yang bermasalah teruk.

8. Adakah semua orang sesuai menggunakan syampu ini ?
Ya. Anda boleh menguji kesesuaian dengan menyapukan sedikit syampu dibahagian leher selama 10 minit. Jika tiada perubahan, anda boleh terus menggunakan syampu. Ujian ini adalah untuk mengenalpasti adakah anda alah kepada herba. Ada sesetengah org ALAH PADA HERBA ( sila baca panduan pada kotak). Jika ragu &takut kesan ini cuba dibahagian leher atau lengan. JIka ada tanda/perubahan maka jangan guna syampu. Jika masih berhajat, ubati dengan pengambilan enzim noni (membantu merawat alahan).


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Designed by Alieff Artwork